Savci

Naše modely savců Vám budou sloužit jako pomůcka při studiu anatomie zvířat, které se vyznačují společním znakem - kojením mládět. Tato podkategorie obratlovců zahrnuje 24 veterinárních modelů. V rámci modelů savců naleznete jak model kostry kočky domácí, její lebky i nohy, tak i detailně vyhotovený skelet prasete. Pomocí modelu lebky orangutana...

zobrazit více

Naše modely savců Vám budou sloužit jako pomůcka při studiu anatomie zvířat, které se vyznačují společním znakem - kojením mládět. Tato podkategorie obratlovců zahrnuje 24 veterinárních modelů. V rámci modelů savců naleznete jak model kostry kočky domácí, její lebky i nohy, tak i detailně vyhotovený skelet prasete. Pomocí modelu lebky orangutana nebo šimpanze můžete studovat počátky naší civilizace. K tímto modelem jsme přidali i komparativní model mozku krysy, díky kterému můžete poznat, jak se vyvíjela nervová soustava u krysy a jak u člověka.

Savci Počet produktů: 102


Nejprodávanější produkty v kategorii

  • Tento rozkladatelný psí model zahrnuje dvě poloviny. Jedna z nich zobrazuje vnější část psího těla a vykresluje srst a sliznice, zatímco druhá polovina znázorňuje psa bez kůže, díky čemuž na ní lze vidět svaly a šlachy.
    Rozkládací model psa
    Tento rozkladatelný psí model zahrnuje dvě poloviny. Jedna z nich zobrazuje vnější část psího těla a vykresluje srst a sliznice, zatímco druhá polovina znázorňuje psa bez kůže, díky čemuž na ní lze vidět svaly a šlachy.
    5 636 Kč
    Skladem



na stránku
Zobrazeno 1 – 45 z 102 položek